Belægning

Belægning i Arden og omegn

Går du drømmer om at få lagt en ny belægning til din have, terrasse, indkørsel eller andet? Hos Hedevang Multiservice tilbyder vi en overkommelig pris på en flot belægningsløsning uanset hvilken type du ønsker.

Vi holder til i Arden og har hjulpet mange kunder med belægningsarbejde som støttemure, terrasser og meget andet. Vi kører også i områderne nær Støvring, Hobro, Nørresundby og andre nærliggende områder.

Få et tilbud i dag

Mulighed for belægning og beplantning

Vi tror på at skabe udendørs rum, der ikke kun er smukke, men også funktionelle. Derfor kombinerer vi vores ekspertise inden for belægning med omfattende viden om beplantning og vedligeholdelse af grønne områder. Dette giver os mulighed for at levere integrerede løsninger, der skaber harmoni mellem hårde og bløde landskabselementer.

Så bor du i nærheden og mangler en kyndig entreprenør med erfaring i både de grønne og grå områder, er du mere end velkommen til at kontakte os.

Indledende samtale

Før vi går i gang med en opgave, tager vi altid en grundig, indledende snak med dig. Dette gør vi for at komme bedst muligt fra start og for at undgå misforståelser.

Det er vigtigt for os at forventningsafstemme. Når vi har en klar ide om, hvad det er, du ønsker, kan vi tilpasse vores arbejde og levere den bedste løsning.

Vejledning og rådgivning til dit projekt

Når vi udfører et stykke arbejde, er det altid med henblik på at levere en løsning af højeste kvalitet. En god dialog og et godt samarbejde vægtes højt hos Hedevang Multiservice. Du skal derfor ikke tøve med at tage fat i os. Hvis du er i tvivl om det mindste, kan vi tilbyde kompetent vejledning og gode råd.

Vores kompetente medarbejdere er alle imødekommende og ønsker at hjælpe dig i mål på bedste vis. Så du kan endelig bare spørge os undervejs, hvis du skulle være i tvivl om noget.

Forskellige muligheder med belægning

Der er mange forskellige løsninger når det kommer til belægning. Vi har arbejdet med faget i mange år og har derfor dannet en bred erfaring inden for mange forskellige belægningsprojekter. Vi kan bl.a. hjælpe dig med følgende:

Få lagt en flot ny belægning med vores hjælp i dag

Ønsker du vores hjælp med din nye terrasse, indkørsel, støttemur eller andet? Så ring til os på 51 22 39 69 for en dybdegående samtale om dit projekt og dine behov. Du kan også sende en mail på hedevangmultiservice@hotmail.com eller benytte vores kontaktformular for at høre mere om hvad vi kan tilbyde i Arden og omegn.