Haveservice

Haveservice i Arden og omegn

Hedevang Multiservice er din lokale ekspert inden for professionel haveservice. Vi er stolte af at betjene vores kunder i Arden samt omkringliggende områder, herunder Støvring, Hobro, Nørresundby og meget mere. Med vores dygtige hold af erfarne anlægsgartnere er vi klar til at forvandle din have til et nydeligt udeområde.

Som anlægsgartnere har vi erfaring med både det grå og det grønne. Det vil sige, vi kan hjælpe med alt fra belægning, haveanlæg og beplantning til græsslåning og beskæring af træer og buske. Vi har ekspertisen til at skabe smukke haver, der passer til dine ønsker og behov. Uanset om du har brug for en ny anlægning af en have, vedligeholdelse af eksisterende beplantning eller andre haveservices, er vi klar til at hjælpe.

Ring til os i dag

Omfattende haveservice

Da vi har bred erfaring med både belægningsarbejde, anlægning og vedligeholdelse af grønne områder har vi mulighed for at tilbyde vores kunder et omfattende tilbud når det gælder haveservice. Vi kan bl.a. tilbyde følgende:

  • Græsslåning og pleje af plænen
  • Beskæring af træer og buske
  • Design og anlægning af belægning og have
  • Opbygning af støttemure og højbed
  • konstruktion af sten-, flise- og træterrasser
  • Træfældning
  • Topkapning
  • Beplantning af haver
  • Vedligeholdelse af haver og grønne områder

Har du en opgave, der ikke falder ind under de øvrige emner, er du altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende samtale. Vi kan uden tvivl finde en løsning på dit problem og hjælpe dig med dit projekt.

Haveservice med fokus på de små detaljer

Ønsker du en omhyggelig anlægsgartner i Arden, Støvring, Hobro, Nørresundby eller andre omkringliggende områder, når det kommer til haveservice? Så er Hedevang Multiservice samarbejdspartnere for dig. Vi forstår at du har en vision for din have. Vi sørger derfor for at skabe en god dialog så vi ved præcis hvad du ønsker i din have: Vi går op i de små detaljer og lægger vægt på kvalitet og et godt samarbejde.

Når det handler om materialer og udstyr, går vi ikke på kompromis. Vi bruger kun holdbare og pålidelige redskaber og materialer i vores arbejde. Det betyder, at din have ikke kun ser flot ud i dag, men fortsætter med at glæde dig i fremtiden.

Opnå din drømmehave med vores haveservice

Ring til os på 51 22 39 69. Du kan også sende en mail på hedevangmultiservice@hotmail.com eller benytte vores kontaktformular for at høre mere om hvad vi kan tilbyde inden for haveservice i Arden og omegn. Lad os hjælpe dig med at skabe din drømmehave.