Entreprenør

Entreprenør i Arden og omegn

Står du og mangler en entreprenør? Hos Hedevang Multiservice finder du en samarbejdspartner med brede kompetencer. Vi har erfaringer inden som tømrer, brolægger, anlægsgartner, maler, rengøringsfirma og meget mere. Så uanset hvilket problem eller projekt du står overfor, kan vi uden tvivl hjælpe dig.

Vi holder til i Arden og har hjulpet kunder med alverdens opgaver i flere år. Vi kører også i Støvring, Hobro, Nørresundby og andre nærliggende områder. Så ønsker du hjælp med haven, boligen, indkørslen eller andet, kan du roligt overlade ansvaret til os.

Kontakt os i dag

Entreprenør med flere kompetencer

Vi har som sagt bred erfaring og tilbyder service inden for følgende områder:

Hvorfor vælge os som din entreprenør?

Vores erfaring med de forskellige fagemner gør os til den ideelle samarbejdspartner, da vi kan gøre mere end blot udføre opgaven. Vi kan bygge videre på den og sammensætte løsninger så de harmonerer sammen. Har du et større projekt, der kræver flere fagfolk, behøver du heller ikke kontakte flere firmaer. Vi kan varetage hele opgaven.

Fokus på detaljer og god kommunikation

Som din samarbejdspartner sørger vi altid for at skabe en god dialog, og en åben kommunikation, så vi undgår overraskelser og fejl i arbejdet. I vores arbejde har vi fokus på selv de mindste detaljer, så vi altid leverer en løsning, som vores kunder kan være glade og tilfredse med.

Få en uforpligtende samtale i dag

Så står du og mangler en entreprenør til dit projekt i Arden, Støvring, Hobro, Nørresundby eller andre omkringliggende områder? Så giv os et kald på 51 22 39 69 for en uforpligtende samtale. Du kan også sende en mail på hedevangmultiservice@hotmail.com eller benytte vores kontaktformular.

Vi ser frem til at høre fra dig og hjælpe dig med din opgave.